Ervaringen

25 oktober 2016

Henk Brouwer, 47 jaar.

Met welke klacht(en) kwam je bij LéVitaal? Pijnlijke gewrichten, vermoeidheid.

Na hoeveel bioresonantie behandelingen merkte je verschil? Na 1 behandeling reeds.

Wat was het eerste wat verbeterde? Minder gewrichtspijn.

Hoeveel % is je klacht verbeterd en na hoeveel behandelingen? 80-90% na 3 behandelingen.

Hoe heb je de behandeling bij LéVitaal ervaren? Positief. Zowel de behandeling als de energie!

Wat heb je geleerd? Een goede balans te vinden en geleerd naar mijn lichaam te luisteren.

1 maart 2016

Anne, 40 jaar

Met welke klacht(en) kwam je baby bij LéVitaal?
Klachten na inenting bij het consultatieburo. De klachten waren, verhoging, algehele vermoeidheid, pijn, harde plekken op de plek van het prikken, onrust, veel huilen, darmklachten.

Na hoeveel bioresonantiebehandelingen merkte je verschil?
-Direct na de 1e behandeling (ontstoringsprogramma) merkte ik het verschil.

Wat was het eerste wat verbeterde?
Ze kon weer goed poepen, huilde niet meer, was weer levendig en had zin om te spelen.

Hoeveel % is de klacht van je baby verbeterd en na hoeveel behandelingen?
-Na iedere behandeling is het resultaat heel snel zichtbaar.

Hoe heb je de behandelingen bij LéVitaal ervaren?
Prima. Warm welkom en er is oog voor mij en mijn baby.

Wat heb je ervan geleerd?
Dat ik inenten belangrijk vind en dat er nu ook een manier bestaat om de overbodige bijwerken te ontstoren. Hier ben ik heel erg blij mee!

Andere opmerkingen?
Naast het behandelprogramma heb ik goede tips gekregen voor het ondersteunen van het imuun-systeem van mijn baby.

26 juni 2015

Michelle Koops, 17 jaar

Met welke klacht(en) kwam je bij LéVitaal? Flauwvallen, vermoeidheid

Na hoeveel bioresonantiebehandelingen merkte je verschil? Na de 2e behandeling.

Wat was het eerste wat verbeterde? Beter slapen en tussen de middag korter slapen van 4 uur naar 2 uur

Hoeveel % is je klacht verbeterd en na hoeveel behandelingen? Flauwvallen niet meer voorgekomen na de eerste behandeling. Vermoeidheid 80% verminderd na 6 behandelingen.

Hoe heb je de behandelingen bij LéVitaal ervaren? Goede behandeling en goede uitleg. Tussendoor goed e-mail contact.

Andere opmerkingen? Geen

23 juni 2015

Marja, 51 jaar

Met welke klacht(en) kwam je bij LéVitaal? Slaapgebrek

Na hoeveel bioresonantiebehandelingen merkte je verschil? Na 2 behandelingen

Wat was het eerste wat verbeterde? Verbeterde slaapduur

Hoeveel % is je klacht verbeterd en na hoeveel behandelingen? 100% van slecht naar goed slapen, na 2 behandelingen

Hoe heb je de behandelingen bij LéVitaal ervaren? Als positief, erg prettig en professioneel

Andere opmerkingen? Met bioresonantie kan je met  een kleine inspanning een groot resultaat bereiken.

5 juni 2015

Nick Schoordijk, 11 jaar

Met welke klacht(en) kwam Nick bij LéVitaal? Alopetia Totalis en verminderde weerstand, een achterstand in ontwikkeling

Na hoeveel bioresonantie behandelingen merkte Nick verschil? Al na de 2e behandeling

Wat was het eerste wat verbeterde? Zijn alertheid en assertiviteit, daarna lichte haarvorming en overdag al zindelijk

Hoeveel % zijn de klachten van Nick verbeterd en na hoeveel behandelingen? Voor meer dan 25% na 4 behandelingen

Hoe hebben Nick en zijn vader de behandelingen bij LéVitaal ervaren? Heel prettig en een heel fijn en goed gevoel aan over gehouden

Andere opmerkingen? Ik wil dit namens Nick en mij iedereen aanbevelen die met regulier zorg en hulp op een dood spoor is geraakt

Patrick Schoordijk, vader van Nick

 

19-12-2012

Jannika ter Stege, 19 jaar

Met welke klacht(en) kwam je bij LéVitaal? Vermoeidheid (ziekte van Pfeiffer)

Na hoeveel bioresonantiebehandelingen merkte je verschil? Na 2 behandelingen merkte ik verschil

Wat was het eerste wat verbeterde? Ik merkte dat ik meer energie had en dat ik veel fitter was dan voor de behandelingen.

Hoeveel % is je klacht verbeterd en na hoeveel behandelingen? Ik heb nu vier behandelingen gehad en mijn klacht is voor zeker 90% verbeterd.

Hoe heb je de behandelingen bij LéVitaal ervaren? Ik heb de behandelingen bij Lévitaal als zeer goed ervaren. Er werd goed naar mijn klachten geluisterd en mij precies uitgelegd wat hier aan gedaan werd en hoe de bioresonantie werkt. De persoonlijke aandacht die ik kreeg was voor mij erg belangrijk. Het gaf veel rust dat ik nu een duidelijk beeld van mijn klachten had en dat ik wist waar deze klachten vandaan komen.  Toen ik eenmaal met de behandelingen begonnen was merkte ik na twee behandelingen al verschil. Ik voelde mij fitter en ik had meer energie.

Wat heb je ervan geleerd?Tevens heb ik bij LéVitaal geleerd hoe ik er mee om moet gaan als ik wel nog last van mijn vermoeidheid heb. Ik heb goede tips gekregen waardoor ik niet paniekerig werd als ik vermoeid raakte en ik heb ook tips gekregen om op zulke momenten meer energie te krijgen.

Andere opmerkingen. Kortom, ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij LéVitaal. De persoonlijke aandacht en het goede resultaat van de behandelingen hebben er voor gezorgd dat ik mij stukken fitter voel!

 

20-7-2012

Quinten, 8 jaar

Met welke klachten kwam je bij LéVitaal? Druk/driftbuien.

Na hoeveel bioresonantiebehandelingen merkte je verschil? 2, in combi met voorgeschreven dieet

Wat was het eerste dat verbeterde? Rust, meer voor rede vatbaar

Hoeveel % is je klacht verbeterd? 60%

Hoe heb je de behandelingen bij LéVitaal ervaren? Ontspannen

 

10 januari 2012

Maike Lotgerink, 30 jaar

“Louise heeft door haar aanpak, inzicht en kennis mij enorm geholpen. Ik kwam bij haar terecht naar aanleiding van vermoeidheid, darmproblemen, hormonale klachten en een hardnekkig herpesvirus. Deze klachten zijn grotendeels verdwenen, door een goede analyse en behandeling. Louise wijst je op de mogelijkheden en denkt buiten de kaders. Ze geeft je net het duwtje in de rug dat nodig is om door te gaan op de ingeslagen weg.”

 

22 november 2011

Elly Zwaan, 48 jaar

“Ik heb Louise ervaren als een zeer prettig en vakkundig persoon met verbluffend goede resultaten!”

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 reactie(s) op dit bericht