Blunder, mijn info mail doet het niet

Mijn info mail heeft het de afgelopen paar weken niet gedaan zonder dat ik dat wist. Hij doet het nog steeds niet en ik gebruik dan nu ook een ander mailadres: louiselin36@gmail.com

Aan iedereen die mij via mijn info mail een mail gestuurd heeft bied ik mijn excuses aan. Ik kon helaas niet reageren omdat ik de mail niet gehad heb. Mocht je je mail nogmaals willen sturen, dan ben ik daar erg blij mee, en kan dat naar bovenstaand mailadres. Alvast hartelijk dank voor ieders begrip en geduld.

LéVitale groet,

Louise Lindeman

Datum: 17 januari 2012

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *