Futloos naar Fit

Futloos voelen veel mensen zich zo tegen het einde van de winter. Men heeft zon nodig en meer daglicht. Bij sommigen is het zo erg dat het bijna op een depressie gaat lijken. Gelukkig komt de lente er bijna aan en duurt het niet lang meer voordat iedereen weer veel meer buiten te vinden is en geniet van het zonnetje. Maar nu is het nog winter en voelen veel mensen zich toch niet zo fit meer.

Wat hier nu eigenlijk aan te doen? Wat je zou kunnen doen is ten eerste zorgen dat je meer buiten komt, zodat je meer daglicht krijgt. Ook is het belangrijk dat je zo min mogelijk suiker eet. Van “witte”suiker word je moe omdat je insulinespiegel te snel stijgt, waardoor het glucosegehalte snel daalt, effect: vermoeid gevoel. Gezond eten is dus heel erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat je voldoende vitaminen binnen krijgt.

De meeste mensen denken dat wanneer zij gevarieerd eten zij voldoende vitaminen binnen krijgen. Helaas is dat niet zo. Omdat men veel voeding binnenkrijgt met allerlei kleurstoffen, conserveringsmiddelen en dergelijke,  kost dit juist veel vitaminen. Ook de invloeden van onder andere straling  hebben geen gunstig effect op je energievoorraad.

Hiernaast hebben veel mensen zo tegen het einde van de winter een lagere weerstand waardoor ze snel een griepje op lopen. Vitamine C helpt om je lichaam van een zo hoog mogelijke weerstand te voorzien. Ook is een goede multivitamine van belang om de kleinere tekorten op te heffen waardoor je lichaam beter gaat functioneren. En omdat er veel minder zon is dan in de zomer is wat extra vitamine D noodzakelijk.

Kortom, je kan best zelf veel doen om deze futloze periode om te zetten in een energieke periode. Wil je hiernaast ook nog je organen een oppepper geven zodat ze uit hun winterslaap komen?  Dan biedt bioresonantie therapie uitkomst.

 

Datum: 28 februari 2012

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *