Het Oranje WK menu

Het orthomoleculair gezonde verantwoorde Oranje WK menu

Omdat het Nederlands elftal vandaag de kwartfinale tegen Costa Rica om 22.00 uur speelt komt mijn blog vandaag, een dag later dan jullie gewend zijn.

Dan hier het Oranje WK menu

Wie niet echt zin heeft in een ontbijt maar toch wat in de maag wil hebben is er de:

Oranje shake

Neem 4 perssinaasappels, voeg zo’n 100 ml kokosmelk  toe en nog wat gemalen kokos zodat je bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt. Alles in de blender en smullen maar. Een sinaasappelpart op de rand van het glas en een oranje rietje maken het helemaal af.

Wil je wat meer kleur in je leven dan hebben we hier de

Rood, wit, blauw smoothie,

Neem een handje bevroren blauwbessen, doe deze in de blender met ongeveer 50 ml kokosmelk zodat het nog een beetje dik blijft en giet dit in een glas. Giet hier ongeveer 100 ml sojayoghurt Rood, wit, blauw smoothieoverheen zodat deze laag even dik is als de laag met blauwbessen. Neem een hand bevroren aardbeien en doe ook hier ongeveer 50 ml kokosmelk bij, even blenderen en giet dit deel bovenop de sojayoghurt. Wil je nog wat extra oranjegevoel erbij, doe dan een sinaasappel partje aan het glas, een oranje rietje en klaar is de smoothie. Echt blauw wordt het natuurlijk helaas niet maar het is wel heel erg lekker.

Lunch

De Oranje WK Bus

Neem 6 rijstewafels (4 voor de wielen en 2 x voor de bodem), plakjes wortel voor de wielen. Neem rood-wit blauw vlaggetjes of oranje, blauwe, rode en/of witte vlaggetjes. Doe gerookte zalm op de Oranje WK busbodem, beetje peper eroverheen. Steek er een blauwe parasol in en eventueel garneren met blauwe druiven en/of aardbei.

Wil  je het wat simpeler. Neem dan een rijstwafel en beleg deze met gerookte zalm, beetje peper erop, prik er een blauwe druif in met een rood/wit/blauw vlaggetje en smullen maar.

Diner

Het gezicht van de WK

Maak zelf aardappelpuree van biologische aardappels met amandelmelk. Kook worteltjes en bloemkool. Doe de zalm in 2 stukken en bak deze. Leg deze op een bord bovenin (als 2 ogen). Doe de wortel en bloemkool (als de mond) Met een ijsschep maak je 1 bol van de aardappelpuree (de neus). Steek er een paar rood/wit/blauw vlaggetjes in en je hebt een heerlijk gerecht wat er ook nog leuk en feestelijk uitziet.

Een cadeau verdienen?

Durf je een voorspelling te doen voor de wedstrijd Nederland-Costa Rica. Plaats deze dan onderaan deze tekst in het veld “Vul hier een reactie in”. De winnaar krijgt een oranje (met wat fantasie)zoutlamp. Bij meerder winnaars wordt er geloot. De zoutlamp heeft een vitaliserende werking wat na dit misschien wel vermoeiende WK van pas kan komen. Zoutsteen lamp

 

Wil je geen zoutlamp maar wil je wel afvallen dan maak je kans op een gratis Sense Bio-HCG kuur wanneer je de voorspelling van de wedstrijd Nederland-Costa Rica goed hebt. Voorwaarde is dat je ooit een kuur via mij gehad hebt of je maakt gebruik van onderstaande WK aanbieding via de mail: info@levitaal.nl doe je voor 22.00 uur een bestelling van een Sense Bio-HCG kuur, dan doe je mee voor de gratis kuur. Bij meerdere Louise Lindeman Natuurgeneeskundig therapeut Apeldoorn Gelderlandwinnaars wordt er geloot.

 

Voor de afvallers onder ons (als je wilt ontgiften en in een korte tijd zo’n 10% van je lichaamsgewicht verliezen en je daarbij ook nog fit voelen) heb ik de Oranje WK korting op de Sense Bio-HCG kuur, normale prijs €159 nu voor €159 – 3 x 11= €126

 

LéVitaal wenst Oranje een fantastisch WK toe en iedereen veel kijkplezier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum: 5 juli 2014

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *