Indiase Hoofdmassage

AANBIEDING VOOR DE MAAND JULI: 2=1  Je betaalt voor 2 personen geen €59 maar €29,50

Indian Head massage (Indiase Hoofdmassage), ook wel Champissage genoemd, is gebaseerd op het oude Indian healing systeem genaamd Ayurveda. Van oorsprong is het al eeuwen oud en heeft deze massagetechniek een centrale plek in het oosterse familieleven. De massage is een intensieve behandeling en ook geschikt voor kinderen!

Waarom een Indiase Hoofdmassage?

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent, dan hoopt de spanning zich op.

Door de Indiase Hoofdmassage worden blokkades opgeheven welke zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de rug, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam als geest. Doordat de geest kalmeert en ontspant wordt stress bestreden.

Met de Indiase Hoofdmassage wordt er lichte druk uitgeoefend met de handen en vingers op rug, nek, schouders, hoofd en gezicht, afgewisseld met strijkingen.

De effecten van een Indiase Hoofdmassage zijn:

– Heeft een vitaliserende werking

– Werkt zeer ontspannend

– Kalmeert lichaam en geest

Ps: Deel dit artikel met jou netwerk door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen  te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

 

Op jou gezondheid, Louise

Datum: 2 juli 2013

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *