Mooi verhaal over bioresonantie en griep.

Elke keer ben ik weer verbaasd over hoe goed bioresonantietherapie werkt. Vanochtend kreeg ik een mail van een klant die schreef: ,, Nou, je zal het niet geloven, maar ben sinds vrijdagMIDDAG niet meer ziek. Echt niets meer aan de hand, niet eens een beetje moe.”

Wat een geweldig verhaal.  Ze vroeg zich donderdag af of ze wel op de afspraak van vrijdag kon komen omdat ze zo ongeveer de hele week nog niet uit bed gekomen was. Al snotterend zat ze vrijdag bij me en heb ik haar voor het griepsvirus behandeld met bioresonantie, met dit mooie resultaat. Bedankt dat ik dit mooie verhaal mag delen.

Datum: 20 december 2011

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *