Slank en vitaal de zomer in

Pasen begint steeds meer op kerst te lijken. Pasen, afvallen, slankIn de supermarkt zie je naast de paaseieren, paaskoeken, Slank, afvallenook paasbrood en suikerbrood, net kerst dus, het heeft alleen een andere naam. Ook wordt er net als met kerst vaak te veel gegeten en hoor ik velen zuchten en steunen; “die broek pas ik niet meer, het is bijna mooi weer en heb nog steeds een maatje te veel.” Had je Afvallen, slank, zomerna de kerst en oud- en nieuw goede voornemens om gezonder te eten en op de kilootjes te letten? En is dit voornemen naar de achtergrond gezakt? Niet getreurd. Na pasen is een uitstekend moment om opnieuw te beginnen, ga je net op tijd slank de zomer in. Om je een beetje op weg te helpen doe ik een leuke aanbieding voor de:

Sense Bio-HCG ontgiftings/afslankkuur van €159  voor €129 en de eerste 10 mensen die de kuur bestellen krijgen deze voor €119, dus wees er snel bij.

Heb je net je huis bewerkt met een voorjaarsschoonmaak? Dan kan je nu door voor de inwendige voorjaarschoonmaak. Ga je lekker vitaal, gezond en slank de zomer in. (Aanbieding is geldig t/m 30 april).

Heb jij de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ nodig? Maak dan gebruik van 3 natuurgeneeskundige consulten tijdens de kuur van €65 voor €29 per keer, deze worden wellicht vergoed, afhankelijk van je verzekering.

Weet jij iemand die graag van deze aanbieding gebruik wil maken stuur dit bericht dan gerust door. Wanneer iemand via jou de kuur aanschaft, krijg jij als dank een bioscoopbon van €10,00.

Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact op.

 

Denk jij dat anderen van dit artikel kunnen profiteren? Deel dit artikel dan met jou netwerk door op de Tweet, Facebook, Share of Google+ knoppen te klikken zodat ook de mensen in jou netwerk ervan kunnen profiteren

 

Datum: 6 april 2015

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *