Van Vissen- naar Aquarius-tijdperk?

Einde van een tijdperk? Hoe zit dit? Waar gaat dit naartoe? Niemand weet het precies. aquariusGaan we naar een andere dimensie? Voor velen is de afgelopen periode een grote worsteling. Er gebeuren vreselijke dingen, en daarnaast nog  de economische crisis. Mensen die geen baan meer hebben. Hoe moet dit nu?

We komen uit een tijdperk waarin het wel heel erg individualistisch en materialistisch was. We komen nu in een tijdperk waarin er meer plaats is voor samen doen en samen zijn. Meer respect voor elkaar, meer liefde en warmte en meer delen. Nou, dit klinkt mij in ieder geval als muziek in de oren. Maar voor het zover is gaan we eerst door deze turbulente tijd heen.

aquar2Maar hoe zit dit nu met 21 december? Houdt de aarde op te bestaan of gaan we juist naar een andere dimensie? Komt er een andere atmosfeer op aarde  waarin iedereen aardiger voor elkaar wordt en minder oordeelt? Dit klinkt goed. Maar hoe komen we nu van deze toch moeilijke tijd naar deze mooie tijd. Dat kost natuurlijk wel enige oefening. Er is veel verzet te zien op aarde. Maar als je je kan overgeven aan de steeds helder wordende energie wordt dit makkelijker.

Dit kan middels bijvoorbeeld meditatie en door zoveel mogelijk bezig te zijn met positieve zaken en leven in het nu. Dit klinkt eenvoudig zou je zeggen maar omdat wij zo gewend zijn om vanuit ons hoofd te leven is dit een hele klus. Het is de bedoeling dat we meer vanuit ons hart gaan leven waardoor de aarde een fijne plek is om te leven.

Mocht je meer willen weten, kijk dan op onderstaande sites.

Op de site Claritas van Hyacintha Kraida http://www.claritasessentiae.nl/index.html#med staan verschillende meditaties.

Hiernaast is er nog een site van http://www.janosh.com/nl/events/event/43 met informatie over 21-12-2012 en een gratis 21-12-12 celebration.

Datum: 18 december 2012

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *