Verantwoord afvallen na de feestdagen?

Toch weer te veel kilo’s na de feestdagen aangekomen?

Hoor jij bij deze groep mensen? Dan wil ik jou graag helpen om van de extra kilo’s af te komen. En als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl doe ik aan het eind van deze tekst ook nog een spetterende aanbieding.

Omdat het voor velen van jullie erg moeilijk is om van de extra kilo’s af te komen helpt het om een kuur te doen. Een kuur heeft een vaste duur, is te overzien en helpt je om in een korte tijd veel kilo’s te verliezen waardoor het makkelijker is om vol te houden. Omdat je snel resultaat ziet motiveert dit je weer om door te gaan tot je op je streefgewicht bent. Op je streefgewicht aangekomen is het van belang om daar ook op te blijven om niet het bekende jo-jo effect te krijgen.

De Sense Bio-HCG kuur heeft dit allemaal in zich

De is een ontgiftingskuur van 24 dagen, waarbij vrouwen circa acht tot tien procent lichaamsgewicht afvallen en mannen circa tien tot twaalf procent.

Door middel van een dieet en met behulp van de Bio-HCG druppels worden alleen vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenst plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Je valt dus niet af op uw spiermassa. Tijdens de kuur zal het lichaam overschakelen op een volledige vetstofverbranding, mits je je goed aan de voorschriften houdt.

Bio-HCG kuur in het kort:

  • de snelst verantwoordelijke manier van afslanken
  • laat alleen overtollig vet verdwijnen (geen ingevallen gezicht)
  • zorgt bij vrouwen voor vetreductie van 8 tot 10 % en bij mannen voor vetreductie van 10 tot 12%
  • geeft energie en maakt fitter; geeft een blijvend resultaat
  • is een natuurlijk product;  bevat geen hormonen of chemische eetlustremmers, is hypo allergeen
  • heeft een positieve werking op het mentale gestel
  • is absoluut veilig in gebruik
  • uw lichaam ontgift optimaal in 24 dagen

 AANBIEDING 1 SENSE BIO-HCGKUUR VAN €159 VOOR €109   inclusief boekje met uitleg en heerlijke recepten, biologische voedingssupplementen, online begeleiding.

Hoe werkt het ?

Je besteld de kuur voor 1 januari 2014 en betaald deze via de bank op rekening ING: 5001262 tnv Praktijk voor Natuurgeneeskunde L.Lindeman. Hierbij vermeld je je naam, e-mail (voor de factuur) en evt. adresgegevens. Na ontvangst van betaling factuur kan je de kuur ophalen of tegen een vergoeding van €10 de kuur opgestuurd krijgen. Na 1 januari 2014 kan je geen gebruik meer maken van deze aanbieding dus wees er snel bij.

Datum: 27 december 2013

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *