Gratis kennismaken

Met 3 natuurgeneeskundige praktijken

 

vlnr Nicolette Bosveld, Sandra Tydeman, Louise Lindeman

Samenwerken

Samenwerken is belangrijk in de huidige maatschappij ter bevordering van kennis en het uitwisselen van informatie. Drie zelfstandig werkende natuurgeneeskundig therapeuten hebben besloten hun krachten te bundelen (vlnr) Nicolette Bosveld van Natuurlijk Gezond uit Zutphen, Sandra Tydeman van Natuurgeneeskunde Apeldoorn en Louise Lindeman van LéVitaal uit Apeldoorn.

De 3 praktijken werken onafhankelijk maar door intervisie, contact en training kunnen krachten worden versterkt. De praktijken zijn alle drie aangesloten bij de VBAG, de grootste beroepsvereniging op het gebied van Natuurgeneeskunde. De cliënt is gewaarborgd van kennis, beroepsopleiding, medische basiskennis en de nodige nascholing en intervisie.

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde is een verzameling van therapieën en behandelmethoden die ziekte en klachten op een natuurlijke manier en/of met natuurlijke middelen probeert te voorkomen of te genezen. De aanpak is gericht op het ondersteunen of het bevorderen van de zelfgenezende processen van het lichaam in plaats van het direct behandelen van de symptomen of de ziekte zelf. Daarnaast gaat de natuurgeneeskunde uit van een holistische benadering van de cliënt wat betekent dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en elkaar beïnvloeden. De klachten waarvoor men behandeld voor kan worden kunnen variëren van darmkrampjes bij kinderen, rug-spier klachten, longemfyseem, burnout en stress, elektrostress belasting, Schüssler celzout therapie, afvallen of gewoon voor een massage.

Niet onbelangrijk om te noemen is dat de consulten grotendeels vergoed worden door de zorgverzekering als men aanvullend is verzekerd. De consulten niet vallen  onder het eigen risico. Mocht u nog geen gebruik hebben gemaakt van Alternatieve geneeswijzen voor dit jaar, dan kunt u dit eventuele tegoed nog besteden voor 31 december.

De drie praktijken

Praktijk Natuurlijk Gezond van Nicolette Bosveld,is een moderne praktijk in Zutphen. Nicolette werkt vanuit haar eigen praktijk en komt, indien gewenst, bij u aan huis of op uw werkplek. Ook verzorgt zij workshops. Nicolette werkt met revolutionaire behandeltechnieken en apparatuur ter ondersteuning. Zij werkt met de Bowen Techniek (manuele fasciale therapie), Guasha en Cupping massage. Dit is een diepe bindweefsel massage vanuit de Oosterse therapie, APS therapy (microstroom bij diverse pijnklachten) en zuurstof therapie (Airnergy ). Gebleken is dat zij met deze werkwijze veel mensen heeft kunnen helpen met een breed scala aan klachten waaronder; spier- en gewrichtspijnen, rsi, blessures, herstel na operaties, artrose, burn-out en stress, astma en longklachten (longemfyseem) en natuurlijk en gezond afvallen met Biohcg Orginal. Daarnaast geeft Nicolette indien nodig voedingsadviezen en tips gericht op de constitutie van de mens. De constitutie wordt bepaald door een iriscopie diagnose die Nicolette bij een intake uitvoert.

Natuurgeneeskunde-Apeldoorn is de praktijk van Sandra Tydeman. Zij werkt holistisch en werkt veel met verschillende soorten massages.  Sandra werkt met de volgende behandelvormen binnen haar praktijk; De Bowen-techniek, zachte manuele therapie, Guasha, Cupping en Indonesische massage. Guasha en Cupping is een Oosterse massagevorm en werkt diep op het onderhuids bindweefsel.  Dorn-Breuss Methode is een gericht op scheefstand in het bekken en wervelkolom De Breussmassage is een diep werkende energetische rug massage gericht op de lange rugspieren. Integratieve massage is een diepe ontspanningsmassage. Deze massage geeft balans geeft tussen lichaam en geest en geeft diepe ontspanning. Ook verzorgt zij zwangerschapsmassage wat goed is voor moeder en kind.

Louise Lindeman van LéVitaal uit Apeldoorn is gespecialiseerd in het behandelen van baby’s met darmkrampjes, huidklachten en/of huilbaby’s tussen de 3 maanden en een jaar. Dat doet zij met de Bicom bioresonantie therapie. Met de Bicom kunnen bijvoorbeeld allergieën (zoals allergie voor melk) opgespoord worden. Dit gaat snel en pijnloos en is daardoor heel geschikt voor baby’s. De ervaring leert dat baby’s goed reageren op deze therapievorm. Ook helpt Louise ouders met een babywens. Hiernaast helpt zij volwassenen met Schüssler celzouttherapie om zich gezond en fit te voelen. Louise geeft diverse workshops Mindfulness in het land.

Om kennis te maken met Natuurgeneeskunde kunt u een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek en krijgt u 50% korting op het eerste consult. Voor contact of informatie kijk of bel;

www.natuurlijkgezond.eu T.0575-513124
www.natuurgeneeskunde-apeldoorn.nl T.06 51886726
www.levitaal.nl T.06 44137545

Denk jij dat anderen van dit artikel kunnen profiteren? Deel dit artikel dan met jou netwerk door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken zodat ook de mensen in jou netwerk ervan kunnen profiteren.

Dank je wel

 

 

Datum: 26 september 2014

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *