Bioresonantie Therapie

Wat doet bioresonantie

De Bicom bioresonantie is een specifieke therapiesystematiek waarmee in veel gevallen de werkelijke en vaak verborgen oorzaken van ontspoorde energieën (ziekte) opgespoord worden. Er vanuit gaande dat ‘ ziekte’ een ophoping van energie in het lichaam is die daar niet hoort te zijn. De vrije doorstroom van energie wordt verhinderd door bijvoorbeeld spanning en stress. Bepaalde voedingsmiddelen of onvoldoende rust kunnen stress in je lichaam veroorzaken.

Met het Bicom systeem worden kenmerkende frequenties van substanties (zoals bijvoorbeeld melkproducten) getest en hierdoor wordt hun invloed op jou lichaam vastgesteld. Dit gaat snel en is absoluut pijnloos waardoor deze behandeling ook zeer geschikt is voor baby’s.

Zo kan in veel gevallen getest worden welke belastingen je energie onderuit halen. Belastingen zijn vaak combinaties van bijvoorbeeld voedingsmiddelen, kleur-/smaakstoffen, bacterieën, virussen, parasieten, elektrosmog, medicamenten en tandmaterialen (o.a amalgaam).fotobicom

Tijdens de therapie worden storende frequentiepatronen door de Bicom omgezet tot therapiefrequenties, die vervolgens via elektroden aan jou worden toegediend.

De ervaring leert dat baby’s goed te behandelen zijn omdat zij meestal een enkelvoudig probleem hebben zoals bijvoorbeeld darmkrampjes.

Zie ook:   http://bioresonantie.startpagina.nl

Geef een reactie of deel via social media

Share Button

Alle velden zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *